back to top
Beurzen
home

Beurzen

Een overzicht van de actuele beurzen met onze deelname.

U bent van harte welkom op onze beursstand

easyFair in Dortmund 25. - 26.02.2015EasyFair Messe

De maintenance Dortmund is de toonaangevende vakbeurs op het gebied van de industriële instandhouding in de metropoolregio Rijn-Roer. Zij maakt deel uit van een serie maintenancebeurzen die jaarlijks over heel Europa verspreid 1000 exposanten en 14.000 bezoekers in 9 locaties bij elkaar brengen en is daarmee de grootste organisatie van industrievakbeurzen op het gebied van industriële instandhouding.

In de Westfalenhallen in Dortmund is voor bedrijven zo’n 4000 m² beschikbaar om hun service en producten, alsmede trends en innovaties op alle gebieden van de industriële instandhouding, zoals de inspectie, het onderhoud of de reparatie, aan een gekwalificeerd vakpubliek te presenteren.

Meer informatie over deze beurs vindt u hier

U vindt ons op stand C20.

easyFair in Stuttgart 29. - 30.04.2015EasyFair Messe

De maintenance Stuttgart 2015 biedt haar bezoekers in het zuidwesten van Duitsland oplossingen voor alle stappen van de productieketen: De maintenance Stuttgart 2015 toont het volledige werkpakket van de instandhouding: inspectie, onderhoud en reparatie en biedt zo een geheel overzicht voor industriële gebruikers, die hun productieproces efficiënt en storingsvrij willen optimaliseren. Naast producten en oplossingen worden de bezoekers ook dienstverlening en service voor industriële instandhouding gepresenteerd.

Meer informatie over deze beurs vindt u hier

U vindt ons op stand A12.